Erasmus+ Yükseköğretim KA171 Projesi Bilgilendirme Toplantısı

24.11.2023

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Erasmus+ Yükseköğretim KA171 Projesi Bilgilendirme Toplantısına Üniversitemizi temsilen Öğr. Gör. Canberk ARSLAN katılım sağlamıştır.

Toplantı Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN, Türkiye Ulusal Ajansı Yükseköğretim Koordinatörlüğünden Sayın Dr. Selen TOKGÖZ, Sayın Bünyamin Ünal UZUN ve Sayın Gözde ÖZTÜRK'ün açılış konuşmaları ile başladı.Toplantının devamında KA171 bütçe, başvuru ve kabul rakamları değerlendirilmesi, genel bilgiler, programdaki yenilikler, dikkat edilmesi gereken konular ve başvuru formunun doldurulması konularında bilgi paylaşımları gerçekleştirildi.

Gün boyu panel düzeninde devam eden etkinlik kapsamında; KA 171 projesi kapsamında uygulanan yenilikler ve dikkat edilmesi gereken konular konuşulurken KA171 projesi hazırlık ve yazım sürecine ilişkin tecrübe paylaşımında da bulunuldu. Her oturumun ardından düzenlenen soru-cevap bölümlerinde katılımcıların merak ettikleri sorularına yanıt buldukları yoğun katılımlı toplantı, misafir konuşmacılara hediye takdimi yapıldıktan sonra toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.