Erasmus + Yükseköğretim Hareketlilik Proje Yönetimi Toplantısı

02.11.2022

İstanbul Üniversitesinde gerçekleştirilen Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik Proje Yönetimi Toplantısı, Üniversitemizi temsilen Öğr. Gör. Deniz BEŞOLUK ve Eser ATALAY katılım sağlamıştır.

Erasmus Plus Yükseköğretim Hareketlilik Proje Yönetimi Toplantısına, Ulusal Ajans Temsilcileri ve Türkiye yükseköğretim kurumlarının Erasmus ofis temsilcileri katıldı. Toplantı, İstanbul Üniversitesi’nin tanıtım videosunun katılımcılara sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ayşe Zişan Furat konuşmasında organizasyonda emekleri geçenlere teşekkürlerini dile getirdi.

Toplantı, açılış konuşmalarının ardından panel ile devam etti. Panelde, Erasmus Plus Yükseköğretim Hareketliliği’nin gelişmeleri, bilgilendirmeleri ve yenilikleri konuşuldu.